Ingatlanjog

ingatlan-adasveteli-szerzodesA mindennapi ember életében nem túl gyakran fordul elő, hogy ingatlant vesz vagy bérbead, annál fontosabb viszont, hogy ezeket az eseményeket a megfelelő jogi keretek között tegye. Ingatlanfejlesztéssel és forgalmazással foglalkozó cégeknek kiemelt jelentőségű, hogy az adásvételi és bérleti szerződések megkötése a megfelelő jogi konstrukcióban, a lehető legnagyobb precizitással és flexibilitással történjen. Fontos, hogy a jogi ügyekben eljáró ügyvéd egyszerre legyen jártas a jogi lehetőségekben, ismerje a sokszor szigorú, eltérést nem engedő jogi szabályokat, mindazonáltal képes legyen az ügyfelei érdekeit szem előtt tartva a lehető legjobb, leginkább testreszabott jogi megoldást kínálni. Ügyvédi irodánk ezekben támogatja ügyfeleit.

 

Miben nyújtunk segítséget?

– Ügyvédi Irodánk közreműködik adásvételi szerződések elkészítésében és ellenjegyzésében, beleértve a földhivatal előtti eljárást is;
– Vállaljuk bérleti, haszonbérleti, ingatlan lízing szerződések elkészítését, véleményezését;
– Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek társasházak alapításában, igény esetén részt veszünk az alakuló és egyéb közgyűlésen és elkészítjük a szükséges okiratokat (alapító okirat, szervezeti és működési szabályzat stb.)
– Közreműködünk haszonélvezeti, használati, szolgalmi jog alapításában és törlésében;
– Ügyvédi Irodánk jogi képviseletet lát el a földhivatali, illetve a bírósági eljárásokban.